Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@03:08:38 GMT

شکارچی مغناطیسی نفت چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۳۴۶۳۶

شکارچی مغناطیسی نفت چیست؟

ایسنا/هرمزگان شکارچی مغناطیسی نفت یک غشاء کاملا طبیعی از نوعی درخت بومی استان هرمزگان که مختص ایران و هرمزگان است. در این خصوص با صاحب ایده که یک نوجوان هرمزگانی است به گفت و گو پرداختیم.

صاحب ایده شکارچی مغناطیسی نفت در گفت و گو با ایسنا، گفت: از نوعی نانو ذرات تهیه شده به روش سبز و ذرات زئولیت و همچنین نانو ذرات ابر پارامغناطیسی که توانایی جذب ۹۸ درصد الودگی های نفتی و مشتقات نفت را از روی سطح دریا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیرحسین دیوارگر عنوان کرد: الودگی هایی با غلظت متوسط رو به بالا می تواند در مدت زمان کوتاهی اکوسیستم دریایی منطقه آلوده را نابود سازد.

وی افزود: در این ایده پس از جمع آوری، قابلیت بازیافت و استفاده مجد از غشا و مشتقات جذب شده نیز وجود دارد.

این ایده پرداز بیان کرد: همچنین پس از اتمام عمر غشا می تواند برخلاف نمونه های موجود به راحتی در محیط زیست تجزیه یا به عنوان سوخت سلولزی استفاده شود. و لازم به ذکر است این غشا از ضایعات دور ریز درخت ساخته میشود .

دیوارگر عنوان کرد: این اختراع مجاز به حضور و پرزنت در نمایشگاه بین المللی نانو شده است( رتبه چهارم ) همچنین کسب سه مدال نقره در سه سال متوالی در مسابقات ملی ابن سینا ، عنوان برترین اختراع سال ۹۸ از نظر فنی و حرفه ای را نیز کسب کرده است.

وی در پایان گفت: ضمن تشکر از همراهی علیرضا ارشادی، اویس مستوفی فرد، سپهر معقولی اعضای تیم در آخرین مسابقه، از حمایت و هدایت اساتید راهنمای این پروژه دکتر امینی و دکتر حمزوی و نیز پژوهشسرای دانش آموزی کمال تشکر را داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۴۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکارچی «کل وحشی» در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اقبال حمیدی اظهار کرد: این شکارچی غیر مجاز که در سال ۱۴۰۲ اقدام به شکار یک رأس کل وحشی در منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان کرده بود با حکم قضائی به جزای نقدی محکوم شد.

وی بیان کرد: این متخلف در آن زمان، توسط یگان حفاظت محیط زیست شهرستان کامیاران دستگیر شد و پس از پیگیری‌های حقوقی، سرانجام با صدور حکم قطعی به پرداخت ۷۵۰ میلیون ریالی جزای نقدی جریمه شد.

کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار و پناهگاه حیات وحش زریوار با وسعت سه هزار هکتار و ۲ اثر طبیعی ملی و چندین منطقه شکار ممنوع است که این استان را در زمره منحصربه فرد ترین نقاط کشور به لحاظ تنوع گونه‌های جانوری و گیاهی قرار داده است.

کد خبر 6098657

دیگر خبرها

  • دستگیری شکارچی بی رحم حیات وحش در تنگ هفت خرم‌آباد
  • شاخص هوای ۵ شهر اصفهان بر مدار نارنجی است
  • هشت شکارچی متخلف در گچساران دستگیر شدند
  • هشت شکارچی متخلف حیات وحش گچساران دستگیر شدند
  • دستگیری شکارچی غیرمجاز قبل از شکار در فیروزکوه
  • تغییر رنگ و بوی آب پکیج
  • شکارچی «کل وحشی» در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • دستگیری ۱۴ شکارچی و متخلف صیادی در مازندران
  • مرگ و زندگی ما به دست میدان مغناطیسی زمین است!
  • شکارچی غیرمجاز در سبزوار قبل از شکار دستگیر شد